Senaste inläggen

Av Nathalie - 26 oktober 2009 22:22

Ett plockepinn-knä som snart mår bra. Så här såg det ut på röntgen idag. Man ser klart och tydligt hur snyggt det har växt ihop. På Onsdag ska jag slänga min ortos (det plastiga benskyddet som jag hatar mest av allt) i återvinningen för hårdplast. Jag kommer att njuta galet när jag ser ortosen ligga där bland allt skrot. Det kommer att bli mitt bästa ögonblick under hela 2009.


  



Imorgon är jag ledig och det tackar jag Gud och alla hans änglar för. Jag ska göra massa nytta.


  • Diska disken för den här månaden
  • Ta svininfluensa-vaccin
  • Få min andra dator att fungera (OBS! Prio nummer 1)
  • Leta efter billig Aiga Napa-resa
  • Vika ihop alla mina kläder och lägga in i garderoben
  • Träna duktiga gymnaster

Jag avslutar med en idol-bild där jag gör mitt snyggaste. Godnatt!


  

Av Nathalie - 26 oktober 2009 16:41

Idag har jag hets-shoppat på grund av obotlig depression. Jag köpte en stor skylt att sätta på ytterdörren: "INGEN JÄVLA REKLAM" á 85 kr. Typiskt. Nu så här i efterhand har jag kommit på att det var en dum idé. Stackars brevbärare. Det är väl inte deras fel att jag får 5 ton reklam varje morgon. Jag ska göra en egen skylt istället. På den ska det stå: "Kära brevbärare. Du gör ett toppenjobb och jag älskar reklam. Saft och bulle? Välkommen in!".


Jag har köpt fler saker. En anteckningsbok till exempel. En helt vanlig anteckningsbok med tomma sidor. På omslaget stod det: "Allt män kan om kvinnor". Haha, kul skämt. För det fick jag betala en förmögenhet.


Jag kunde inte motstå frestelsen att köpa det nya numret av tidningen SOLO. Man kan läsa om hur man bäst har sex efter sitt stjärntecken och om det nya supersättet att gå ner i vikt: "Tänk dig smal". Dessutom talar män ut om varför dem är otrogna. Efter kvällens läsning kommer jag alltså att ha grymt stjärntecken-sex, kunna tänka mig smal och förstå hemligheten bakom varför män är svin. Bra.


Som avslutning sprang jag in på H&M och brände mina sista slantar på en tröja (okej okej, två tröjor och två klänningar, men de var så billiga att det lika gärna kunde ha varit en tröja av finare sort).


För i övrigt har jag fått en ny sjukgymnast på Östermalmsgatan. Hon är typ hundra år och heter Monika. Mitt hat-namn av alla namn. Blä.


  

Av Nathalie - 25 oktober 2009 23:06

Den som kom på den urfåniga regeln att högskoleelever inte ska ha höstlov borde dödens dö.

Av Nathalie - 25 oktober 2009 19:57


Jag har världens bästa mormor och morfar. Jag trivs så bra hemms hos dem på Tappströmsvägen. Idag har vi sett Bonde söker fru (mitt favoritproogram av alla program) tillsammans och även en liten stund på reprisen av mammas pojkar. Imorgon åker dem till Aiga Napa och de kommer inte hem fören efter jul. EFTER JUL!!! De lever loppan minsann medan andra får slita. Men de har lovat att bidra med en slant om jag kommer och hälsar på. Och det ska jag. Jag ska ner och spela dart, pingis och boulle med pensionärersföreningen. Och jag ger tusan i om jag missar några ridsvängar och överslag, några bugglektioner och biomek. Vad gör det om hundra år? Exakt.


Min familj ska till Thailand över jul igen. Men inte jag. Jag har inte råd. Jag ska vara hemma. Helt LONELY. Jag gråter nästan inombords när jag tänker på mitt kommande julfirande. Jag ska sätta in en kontaktannons i tidningen: "Ensam och övergiven? Duvedsvägen är adressen. Ta med julskinka och läkarsprit".





Av Nathalie - 24 oktober 2009 21:00


Idag har jag varit ute och promenerat utan kryckor och utan benskydd!! Det är ett mirakel. Det är som när Jesus gick på vattnet, fast nu är det Nathalie som går på marken. Cooolt.


Kryckfria plus:

- Jag kan prata i telefon samtidigt som jag går

- Jag kan powewalka och bränna kalorier

- Jag kan handla mat!! Thank God. Det har jag saknat.


Kryckfria minus:

- Ingen som reser sig och lämnar plats på tunnelbanan och bussen

- Inga sympatiblickar

- Halt-freak-faktor 5 miljoner

- Inga kryck-konster (se bilder)


Jag balanserar krycka på huvudet

  

Jag är rockstjärna


  

Jag skjuter bazooka



På onsdag nästa vecka får jag min dom. Ser röntgenbilderna dåliga ut kommer jag att bli psyikiskt störd och låsas in på stängd psykanstalt på obestämd tid. Ser röntgenbilderna bra ut lovar jag att dansa galen signaturdans på doktorns rum (vilket förmodligen också leder till den stängda avdelningen på obestämd tid).


Wish me good luck!

Av Nathalie - 24 oktober 2009 14:45


Klockan är snart 15 och jag sitter i morgonrock och dricker morgon-te (jordgubb/vanilj). Lovely. Idag är mina planer att göra ingenting, nothing, nada, ne rien. Stackars, stackars Alex som sitter och skriver högskoleprovet. Härmed lovar jag mig själv, djupt och heligt, att aldrig skriva högskoleprovet. Amen.
-



















Schnygga Brommakillar tävlar NM!!



Och här är mitt veckohoroskop, ser lovande ut:
 
Lejonet (23/7 - 22/8)
 
Din attraktionsförmåga är särskilt hög denna vecka. Du behöver inte arbeta särskilt hårt för att få personer intresserade av dig. Var bara försiktig så att du inte sänder signaler till fel personer, att någon får upp ögonen för dig behöver ju inte bara vara positivt – det krävs ju också att du också är intresserad, annars blir det ju bara jobbigt.

Av Nathalie - 23 oktober 2009 22:03


Idag har jag tittat igenom mängder med gamla bilder på datorn. Hittade många fina bilder och många fula. Här är en fin. Lite giftemål med Idol-Rabih, ja tack (jag lovar att jag säger JA om du frågar!!)

     





Mannen i mitt liv. Min pojkvän, min blivande man: Idol-Rabih. Min ssssnygging.


     


  


Av Nathalie - 12 oktober 2009 22:16


Dagens planering: Plugga sönder mina hjärnceller!!!


Istället har jag gjort andra viktiga saker. Imorse var jag hos sjukgymnasten och tränade stenhårt (jag läste veckans nu medan jag fick elstötar i lårmuskeln av en elstöts-maskin). Jag kom hem och konstaterade att det behövdes städas. Storstädas. Jag storstädade. Sen storhandlade jag (när jag ändå var på G). Och nu stress-pluggar jag samtidigt som jag ser på ensam mamma söker på tv3 play. Borde det inte finnas ett program för oss ensamma som inte är mammor. "Ensam desperat icke-mamma söker". Ja tack. Föresten så känner jag mig lite gravid. Det är kört. Jag kommer att bli en desperat singelmamma. Jag kan åtminstonde söka till ensam mamma söker med full rätt. Min enda räddning.


Ovido - Quiz & Flashcards