Alla inlägg den 16 september 2009

Av Nathalie - 16 september 2009 18:59


Jag borde verkligen plugga. Och städa. Och tvätta. Och diska. Jag borde. Jag måste. Så i skolan bestämde jag mig. Jag tog en bit papper och skrev följande:

"När jag kommer hem ska jag:

1. Städa (inklusive dammsugning)

2. Tvätta

3. Diska

4. Göra friidrottshäftet

5. Göra en friluftslivsplanering

DIN LATA JÄVEL, INGA URSÄKTER IDAG. OCH DÅ MENAR JAG INGA URSÄKTER!"

Okej. Jag var inte vid mina sinnes fulla bruk när jag skrev den lappen. För när jag kom hem så insåg jag att det inte var så farligt. Jag har fortfarande flera par rena strumpor kvar och jag kan ju faktiskt äta ur de djupa tallrikarna. Det är ingen panik. Och jag har ju hela helgen på mig att plugga. Ja, eller okej, inte hela helgen. Men på fredag kväll har jag ju faktiskt inga planer. Då kan jag plugga. Då kan jag göra allt om jag är jättesnabb. Vilken briljant idé. Tack och lov. Det är ju trots allt onsdag. Jag är alltid trött på onsdagar. Och det är inte mer än rätt att jag får vila upp mig, jag har ju faktiskt varit i skolan i tre dagar i rad nu. Plus att vi börjar kl 08.00 imorgon och då måste jag vara utvilad. Exakt!

När jag kom hem från skolan ringde jag Robin. Vi hade en trevlig pratstund. Och sen upptäckte jag att klockan var 19. 19!! Och jag slutade skolan 14.30 Vad hände? Vad i hela helvete hände?


Ovido - Quiz & Flashcards